miniMaster Vrouwelijke Ondernemers

Vrouwelijke ondernemers staan voor tal van algemene én specifieke uitdagingen. Deze miniMaster biedt een uniek managementprogramma voor vrouwelijke ondernemers die zich samen met collega’s verder willen ontwikkelen.

Vrouwelijke ondernemers hebben veelal dezelfde uitdagingen en herkennen veel in elkaar. De kracht van deze miniMaster is dan ook dat deelneemsters van elkaar leren en die kennis samen aan de praktijk koppelen. De opleiding biedt de deelneemsters nieuwe inzichten in veranderingsprocessen en leert ze omgaan met actuele (bedrijfs)vraagstukken en persoonlijke drijfveren.

Programma
Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten (zie onder). Voor elk programmaonderdeel is er een docent met ruime praktijkervaring. Deelnemers aan de miniMaster nemen na iedere bijeenkomst een veelheid aan theorie, voorbeelden (cases) en netwerkcontacten mee naar huis.

Coöperatief bankieren
De miniMaster is een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Brochure

miniMaster Vrouwelijke Ondernemers

Voorbeeld programma onderdelen

 1. Persoonlijk Leiderschap
 2. Financieel Management
 3. Marketing Management
 4. Strategisch Management
 5. Samenwerken
 6. Social Media en online marketing
 7. Creativiteit en Innovatie
 8. Management voor Ondernemers

De details

 • 8 bijeenkomsten
 • Looptijd is 3 maanden
 • Max aantal deelnemers is 22
 • Advies eigen bijdrage is € 995,-

Referenties

""De miniMaster biedt je een totaalplaatje van wat je nodig hebt om een bedrijf te runnen. Het is niet alleen goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Het geeft je ook een breder en dieper inzicht in je eigen bedrijf. ""

Sylvia Kemna, directeur Autobedrijf Broekhuis, deelnemer miniMaster Vrouwelijke Ondernemers

Andere programma's