Rabobank en Coöperatie Fabriek bundelen hun krachten in de Rabo Ondernemers Academie

De Coöperatie Fabriek werkt al jaren samen met de Rabobank. Deze samenwerking uit zich vooral door de opleidingsprogramma’s die wij samen aanbieden aan de relaties van de bank. Deze opleidingsprogramma’s worden zowel door de Rabobank als haar relaties zeer gewaardeerd.

Om ervoor te zorgen dat onze gezamenlijke kennis en ervaring worden gebundeld, werken wij per 1 februari 2016 intensief en vanuit één merk samen: de Rabo Ondernemers Academie. De regie, uitvoering en ontwikkeling van de activiteiten van de Rabo Ondernemers Academie worden verzorgd door de Coöperatie Fabriek.

Betekenisvolle coöperatie
Het doel van de samenwerking is lokale Rabobanken te ondersteunen om de beste bank voor ondernemers te zijn. Doordat we ondernemers met elkaar verbinden en actief kennis delen, helpen we ondernemers anders te denken. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen.
De Rabo Ondernemers Academie wil lokale Rabobanken helpen om ‘anders dichterbij’ concreet te maken. En lokaal betekenisvolle maatschappelijke toegevoegde waarde te leveren.

Zoekt u manieren om invulling te geven aan Coöperatief Bankieren? En heeft u als Rabobank graag een verbindende rol in de samenleving? Neem dan contact met ons op en bied uw klanten via de Rabo Ondernemers Academie een Rabo miniMaster aan!