Rabobank Horst Venray behaalt zeer hoge NPS score met Rabo miniMaster Vrouwelijke Ondernemers

Rabobank Horst Venray faciliteerde een Rabo miniMaster speciaal voor vrouwelijke ondernemers in de regio en scoorde hiermee hoge ogen bij de deelnemende onderneemsters. Zij beoordeelden het miniMaster programma met een NPS score van 70, wat een excellente score is. “Het programma is zeer praktisch gericht, zeer prikkelend en geeft veel stof tot nadenken. Bovendien is het direct toepasbaar in de praktijk” somt een van de deelneemsters op na afloop van de serie masterClasses. De Net Promotor Score, kortweg NPS, is een veelgebruikte tool om klanttevredenheid te meten. Door het faciliteren van deze Rabo miniMaster bouwt Rabobank Horst Venray aan duurzame en loyale relaties met haar klanten.

Snelle verbinding
De ‘Rabo miniMaster Vrouwelijke Ondernemers’ is een uniek managementprogramma voor vrouwelijke ondernemers die zich verder willen ontwikkelen. Vrouwelijke ondernemers hebben veelal dezelfde uitdagingen en herkennen veel in elkaar. De kracht van deze miniMasters is dan ook dat deelnemers van elkaar leren en die kennis samen aan de praktijk koppelen. Judith Pijnenburg, manager KRM bij Rabobank Horst Venray: “Het is een inhoudelijk goed programma met goede docenten. Het brengt ondernemers bij elkaar. Hierdoor is er snel verbinding en komt er tijdens de masterclasses een goede dialoog op gang. De tijdsbelasting is met 8 avonden goed te overzien. Er is een netwerk ontstaan dat we vanuit de Rabobank graag in stand houden en stimuleren. We gaan een vervolgtraject organiseren voor deze onderneemsters; zij gaan binnenkort starten met de Rabo miniMaster Verdiepingsmodule.”

Het programma ‘Rabo miniMaster Vrouwelijke Ondernemers’ is onderdeel van de Rabo Ondernemers Academie en is ontwikkeld door de Coöperatie Fabriek. Meer weten? Neem dan contact op met de Coöperatie Fabriek.