Rabobank Parkstad Limburg richt Coöperatieclub op voor miniMasters

Afgelopen dinsdag is er een geslaagde miniMaster reünie georganiseerd voor een 25 tal regionale ondernemers. Gastsprekers Teus van de Kamp (De Coöperatie Fabriek) en Patrick Van Veen (Apemanagement) namen de ondernemers mee in allerlei interessante ontwikkelingen rondom ondernemerschap. “Inmiddels zijn er in totaal meer dan 60 ondernemers die een miniMaster hebben gevolgd binnen de muren van Rabobank Parkstad Limburg en daar zijn we hartstikke trots op!” vertelt John Janssen, accountmanager bij de bank.

Om het miniMaster platform nog meer kracht te geven is er een website gelanceerd: http://cooperatieclub.nl. Geheel samengesteld door miniMaster deelnemer Jimé Hoen. Iedere miniMaster ondernemer zich kan zich op deze website presenteren. Verbinden, Samenwerken en Parkstad sterker maken zijn dan ook de sleutelwoorden van de website.

In Maart 2018 start de bank met de 7e editie miniMasters (8 dagdelen). Mocht je potentiële kandidaten kennen; schroom niet en meld het bij John Janssen (John.Janssen@Rabobank.nl).