Rabobank Utrecht start opnieuw met ondernemersopleidingen

In het verleden heeft Rabobank Utrecht een serie miniMasters voor haar relaties georganiseerd. Na een pauze van een aantal jaren zijn zij weer van start gegaan met het voor hen bekende concept. “We wilden graag weer iets bijzonders doen voor onze relaties. In het verleden werd het programma heel erg gewaardeerd, vandaar dat we weer hebben gekozen voor een miniMaster” vertelt Rick Vermeulen, teamleider Grootzakelijk bij de bank. Hij vervolgt; “De klant voelt zich verrast en ziet het als een cadeautje,  ondanks dat hij/zij er zelf aan mee betaalt. Het voegt echt iets toe.”

Het houdt je geest scherp
In de schoolbanken verzamelden zich een enthousiaste groep ondernemers en professionals. Tussen de deelnemers zaten twee ondernemers die ook aan een van de vorige edities mee hebben gedaan. Eén van hen is Carl Siegert, eigenaar van een gespecialiseerde biologische bakkerij voor de horeca. Siegert; “Het meedoen aan de miniMaster heeft mij destijds heel veel opgeleverd. Ik ben geen man van boeken en theorieën maar werd toch enorm geïnspireerd om verschillende managementboeken te gaan lezen.  Ik heb vaak beslissingen genomen op basis van een onderbuikgevoel en nu kreeg ik de theoretische bevestiging dat deze beslissingen juist waren. Het houdt je geest scherp” aldus Siegert.

Jezelf ontwikkelen is een must
Ook Michel Scheidt, eigenaar en oprichter van ‘Improvers’,  een jonge, zeer snel groeiende salesorganisatie in Amsterdam, besefte zich dat het tijd was voor zelfontplooiing: “Ik ben de afgelopen 3 jaar heel veel bezig geweest met mijn bedrijf. Nu is het weer tijd om met mezelf aan de slag te gaan. Ons bedrijf is heel hard gegroeid tot waar het nu is en dat heb ik kunnen doen met de persoon die ik nu ben. Maar om het bedrijf verder te laten groeien en echt volledig tot wasdom te laten komen moet ik mezelf ontwikkelen, want anders word ik de rem van mijn eigen bedrijf.“  Inmiddels is de miniMaster afgerond en hebben de deelnemers hun certificaten ontvangen. Zowel Scheidt als Siegert geven aan veel inspiratie en kennis te hebben opgedaan. “Ik hoop eigenlijk dat er iets is, dat de 2.0 versie is van de miniMaster. Met nóg meer verdieping op alle vlakken. Dan zou ik me gelijk inschrijven!” aldus Scheidt na afloop van de bijeenkomst. Lees hier het hele interview met Michel Scheidt

Ook een miniMaster organiseren voor uw relaties? Neem dan contact op met de Coöperatie Fabriek.