“Soms zit het leven gewoon mee als Rabobank medewerker!”

Frank Midavaine, accountmanager Grootzakelijk bij Rabobank Ridderkerk IJsselmonde doorliep samen met 20 van zijn relaties de ‘Rabo masterclasses Verdiepingsmodules’. De verdiepingssessies werden niet op de bank, maar op locatie bij de deelnemers gehouden.

Frank schrijft hierover: “Woensdagavond, 13 januari jl. hebben wij de Rabo Minimaster Verdiepingsmodules afgerond. Al heel vroeg in 2016 heeft onze bank er weer 20 Minimasters bij die zijn getraind in verschillende disciplines zoals Marketing Management, Financieel management, Strategisch Management en Persoonlijk Leiderschap.

Als accountmanager heb ik het voorrecht gehad om de avonden bij te mogen wonen. Het is zeer inspirerend om ruim een half jaar op te trekken met een gemotiveerde groep enthousiaste ondernemers die heel open en kwetsbaar kennis, netwerk en ervaringen met elkaar delen. Tijdens de laatste cursusavonden waren wij bij klanten op locatie. Je begrijpt dat deze gastheren de mogelijkheid te baat nemen om zichzelf dan te profileren.
De kok van onze klant Van Gelder Groente & Fruit, één van de grootste landelijke AGF leveranciers voor horeca, had voor een proeverij een menu samengesteld van 90% groente en fruit, uit het eigen assortiment en met producten en ingrediënten die jullie en ik niet zelf in de winkel niet kunnen aanschaffen. Heerlijk! Soms zit het leven gewoon mee als Rabobank medewerker!”

Ook Van Gelder zelf heeft een item op haar website gewijd aan deze smaakvolle afsluiting van de Minimasters. Klik hier om dat artikel te lezen.