Vier nieuwe Rabobank miniMaster groepen van start op 3 en 4 maart.

Op maandag 3 en dinsdag 4 maart gaan weer vier nieuwe miniMaster groepen van start. Ca. 20 ondernemers per groep die zich persoonlijk en zakelijk gaan ontwikkelen in een periode van 4 maanden. De deelnemers zullen veel nieuwe dingen leren van de docenten op het gebied van strategie, marketing, financieel management en persoonlijk leiderschap. Maar het meeste zullen de ondernemers gaan leren van elkaar. De ervaring van de ene ondernemer is veelal een bron van inspiratie voor de andere ondernemer.

Wij zijn enthousiast dat we naast de 60 lokale Rabobanken, voor wie we de afgelopen jaren miniMasters hebben verzorgd, een aantal nieuwe lokale Rabobanken als klant mogen verwelkomen. Voor de Rabobanken Flevoland, Ridderkerk Midden-IJsselmonde en Rotterdam zal de aftrap volgende week, net als voor de ondernemers, een spannend moment worden.

Rabobank Apeldoorn e.o. start maandag 4 maart met de miniMaster voor CFO’s. Een programma dat tot doel heeft de CFO’s van Grootzakelijke klanten een meer volwaardige sparringpartner van de CEO te laten zijn.

Wij wensen alle deelnemers en lokale banken veel plezier en ontwikkeling toe!

Teus van de Kamp & Berd Warmelts