De Coronacrisis te lijf

Corona crisismanagement

Zo’n drie weken geleden was het nog ‘business as usual’ en inmiddels komt de wereldeconomie in noodtempo stil te liggen. Een onwerkelijke situatie ontstaat, en niemand weet welke kant het op zal gaan. Wel is duidelijk dat een hoop ondernemers getroffen worden door deze abrupte crisis. De overheid heeft toegezegd bij te springen waar mogelijk, en al ziet dat er veelbelovend uit, toch blijven ondernemers zitten met vele vragen.

De huidige, tijdelijke, maatregelen die de Rijksoverheid heeft ingesteld, zorgen er voor dat onze masterclasses op korte termijn niet meer fysiek kunnen plaatsvinden. Omdat ondernemers juist nu behoefte hebben aan antwoorden, kennis en het delen van ervaringen, zijn wij naarstig op zoek gegaan naar online alternatieven. Die hebben we gelukkig gevonden en inmiddels zijn de eerste online masterclasses al gegeven.

Om ondernemers gericht te ondersteunen in deze crisistijd hebben we daarnaast een online programma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit 5 online bijeenkomsten die speciaal gericht zijn op crisismanagement in de huidige situatie. Meer weten? Bekijk hier het programma.