“Je biedt meer dan beleggingsrendement en advies”

Jean-Louis Bresson, Directeur Rabo Schretlen Vermogensmanagement Zuid, heeft de Rabo masterClasses Omgaan met Vermogen al regelmatig georganiseerd zien worden in het Zuiden.

Hij verteltHet is belangrijk om dit programma te organiseren. Wanneer je vermogen hebt dan komen daar ook bepaalde verantwoordelijkheden bij. Je moet het t.z.t. overdragen en dat moet je tijdig voorbereiden. Het is soms schrijnend om te zien dat het voor ouders en kinderen lastig is om het gesprek over dit onderwerp aan te gaan. Vaak zijn er gevoeligheden en wordt het gesprek uitgesteld. Dit programma kan de kinderen helpen. Het helpt ze voorbereiden, om de gesprekken aan te gaan met anderen die in een soortgelijke situatie zitten en om thuis het gesprek aan te gaan. Met het programma bied je veel meer dan beleggingsrendement en advies. Je wordt ook coach en begeleider. Je kunt zo iets heel bijzonders toevoegen in de relatie  met je klant. Je hebt daarmee meer impact, en zit minder op het vakinhoudelijke (IQ) en meer op het EQ.”

Lange termijn
Naast een betekenisvoller contact met de ouders, zijn de masterclasses ook een investering voor de toekomst. Jean-Louis: “Het programma geeft je een opening om klanten van de toekomst te krijgen of te behouden, je kunt verschillende rollen verenigen. Het zorgt voor een goede en consistente relatie met je klanten. We krijgen veel positieve feedback op het programma, het is een bewezen concept.”

De Rabo masterClasses Omgaan met Vermogen ook aanbieden aan jouw relaties? Neem dan conctact met ons op voor de mogelijkheden via 0294-271967 of info@decooperatiefabriek.nl
Meer informatie over het programma vind je op Rabo masterClasses Omgaan met Vermogen