masterClasses Verdiepingsmodules Medisch Specialisten

Voor zorgondernemers uit de tweede lijn die eerder deelgenomen hebben aan de miniMaster Medisch Specialisten hebben we de masterClasses Verdiepingsmodules Medisch Specialisten ontwikkeld.  Het programma bestaat uit een mix van gevolgde vakken en nieuwe vakgebieden.

Dit programma is bedoeld voor de Medisch Specialisten die zich, na afronding van de miniMaster Medisch Specialisten,  samen met collega-ondernemers willen blijven ontwikkelen. Hiermee blijft ook het eerder opgebouwde netwerk intact.

Programma
Deze Verdiepingsmodules worden in een jaarprogramma van vier masterClasses aangeboden. Deelnemers komen één keer per kwartaal bij elkaar. Voor elk programmaonderdeel is er een docent met ruime praktijkervaring. Deelnemers nemen na iedere bijeenkomst een veelheid aan theorie, voorbeelden (cases) en netwerkcontacten mee naar huis.

Coöperatief bankieren
Dit programma biedt een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Interesse in dit programma? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

 

Andere programma's