miniMasters op maat

Ondernemers staan voor tal van algemene én sectorspecifieke uitdagingen. Soms is het prettig deze uitdagingen met mede-ondernemers uit de eigen sector aan te gaan. Daarom hebben wij verschillende sectorgerichte programma´s voor ondernemers die zich, samen met collega-ondernemers uit verschillende hoeken van de sector, willen ontwikkelen. Zo leren de deelnemers van elkaar en kunnen ze de kennis direct aan de praktijk koppelen.

Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten (zie onder). Voor elk programmaonderdeel is er een docent met ruime praktijkervaring. Deelnemers aan de miniMaster nemen na iedere bijeenkomst een veelheid aan theorie, voorbeelden (cases) en netwerkcontacten mee naar huis.

Er is bijvoorbeeld een miniMaster Industrie, een miniMaster ICT, een miniMaster Groothandel of een miniMaster voor Horeca & Recreatie. Zoek je een programma voor een specifieke sector? Vraag naar de mogelijkheden!

Coöperatief bankieren

De miniMaster is een uitstekende manier om invulling te geven aan coöperatief bankieren en als Rabobank een verbindende rol te spelen in de lokale samenleving. Door dit onderwijsprogramma aan te bieden, verstevigt u niet alleen de band met uw klanten, maar stimuleert u tegelijk het ontstaan van nieuwe verbindingen en kruisbestuivingen.

Voorbeeldbrochure

miniMasters voor diverse sectoren

Voorbeeld programma onderdelen

 1. Persoonlijk Leiderschap
 2. Financieel Management
 3. Marketing Management
 4. Strategisch Management
 5. Human Resource Management
 6. Alternatieve Financieringsvormen
 7. Creativiteit en Innovatie
 8. Management voor Ondernemers

De details

 • 8 bijeenkomsten
 • Looptijd is 3 maanden
 • Max aantal deelnemers is 22
 • Advies eigen bijdrage is € 995,-
 • Andere programma's