Rabo miniMaster Zorg van start bij drie Noordelijke Rabobanken; ‘we zijn op een rijdende trein gestapt’

Rabobank Stad en Midden Groningen, Rabobank Assen en Noord Drenthe en Rabobank Noordenveld West Groningen hebben de handen ineen geslagen en samen een Rabo miniMaster Zorg aangeboden aan zorgprofessionals in de regio. Paul Stevens, accountmanager MKB bij Rabobank Stad Midden Groningen vertelt: “Onze Medicidesk is nu twee jaar actief en we willen de zichtbaarheid vergroten.  Mijn collega’s in het MKB hadden al goede ervaringen met het  miniMaster concept van de Coöperatie Fabriek. Het is bewezen succesvol en iets dat goed loopt, moet je gebruiken. Door alle positieve verhalen van de miniMaster bij onze bank maar ook bij onze collega’s verderop in  Nederland hebben we besloten om dit te gaan organiseren .” 

Veel interactie
Om de kans van slagen te vergroten, heeft de bank de samenwerking gezocht met 2 andere Rabobanken in de regio. Het samen organiseren van een miniMaster vroeg wel wat meer aandacht voor de onderlinge communicatie. Maar het is gelukt en samen hebben de banken een mooie groep van 20 zorgprofessionals bij elkaar gekregen. Eind maart is de groep gestart met de serie van 8  masterClasses. Paul: “De aftrap was super. De docent, Corné van Hest, was sterk en de groep kwam goed los. Er was veel interactie tussen de zorgprofessionals.  Voor mij als accountmanager was dit ook interessant, want je hoort hierdoor veel sneller waar je klanten mee zitten, wat hun frustraties zijn en waar ze mee bezig zijn. Dat komt de klantrelatie ten goede en kan ons helpen de dienstverlening te verbeteren.”  Karin Paping, accountmanager Private Banking van Rabobank Assen Noord-Drenthe, vertelt: “Wat mij opviel was dat de ondernemers elkaar direct zochten in ideeën. De miniMaster zal hun zakelijk netwerk zeker vergroten.”

Wilt u ook op effectieve wijze een optimale klantbeleving realiseren met het aanbod van de Rabo Ondernemers Academie? Organiseer dan ook een Rabo miniMaster Zorg voor de zorgprofessionals in uw regio. Bel voor meer informatie: 0294 – 271 967 of kijk op de website