Tijd om terug te keren in de schoolbanken – miniMaster Ondernemers bij Rabobank Peel, Maas en Leudal

Waarom veel Rabobanken een miniMaster Ondernemers aan hun klanten aanbieden is evident; vanuit de coöperatieve identiteit van de bank zijn ‘kennis delen’ en ‘mensen verbinden’ belangrijke speerpunten. Het miniMaster programma biedt beide; het programma levert naast expertise en inzicht ook een bijzonder netwerk op voor de deelnemers.

Maar waarom kiezen ondernemers eigenlijk voor een miniMaster? Bij Rabobank Peel, Maas en Leudal is deze week een miniMaster Ondernemers van start gegaan. De Coöperatie Fabriek was aanwezig bij de kennismakingslunch waar 20 ondernemers voor het eerst met elkaar aan tafel zaten. Zij bleken verschillende redenen te hebben om mee te doen. “Ontwikkelingen gaan razendsnel en ik ben op zoek naar nieuwe, up to date kennis” vertelt een van de ondernemers. Een andere ondernemer geeft aan voor zijn medewerkers genoeg opleidingsplannen te hebben maar zelf al 15 jaar geen opleiding meer te hebben gevolgd.  Tijd om terug te keren in de schoolbanken dus.

De ondernemers in deze groep komen uit verschillende branches zoals de bouw, horeca, industrie, Food & Agri en zorg. Daar zitten ook veel vakmensen tussen die zichzelf al doende het managen eigen hebben moeten maken. En juist op dat vlak is nog wel wat ruimte voor verbetering, weten ze.  De komende 4 maanden zullen zij in 8 masterClasses bijgespijkerd worden in o.a. strategisch management, marketing management, financieel management en  persoonlijk leiderschap.  Een inspirerend programma dat de deelnemers met plezier in de schoolbanken zal doen terugkeren.

We wensen deze groep ondernemers veel  persoonlijke en zakelijke groei toe!

Ook interesse in een miniMaster? Neem dan contact  met ons op voor de mogelijkheden!